Berniaga Tapi Tak Ada Duit

Berniaga Tapi Tak Ada Duit

Sedih kak nur dengar cerita ni.. Mementang berniaga dgn kami ni dapat bonus terus bulan depan.. maksudnya, berniaga menjadi OUTLET TLC ni, outlet akan dapat: 1- bonus setiap bulan 2- untung runcit barang jualan 3- slip gaji setiap bulan Tapi masih ada rupanya yang...
Sales 2 Juta!

Sales 2 Juta!

Behind the scene bersama business partner kami yang mencapai sales RM2juta!!! Terkejut and ternganga semua bila tahu 92 orang usahawan berjaya capai sales RM2juta dari seluruh Malaysia tau! Memang pensan jawabnya! Kita selalu dengar: 1- bisnes risiko besar lah! *cari...
Buat Duit Kahwen

Buat Duit Kahwen

Click Jer Duit Kahwen kat bawah ni untuk tonton video Anis vs Duit Kahwen! Duit Kahwen Sudah2 lah tadi kisah sedih orang yang niaga jadi outlet kami di TLC, tapi dek kerana ENJOY sakan dgn duit bonus, lupa diri, malas buat marketing, sampai last sekali tak ada duit...
Sales Juta Lah Sangat!

Sales Juta Lah Sangat!

On the way ke business coaching bakal 2 juta achiever Kak Nur! InsyaAllah, sikit saja lagi. Kejayaan mereka 2 juta ni adalah kejayaan mereka secara berkumpulan. Bisnes jemaah adalah begini. Dgn jemaah kita sama2 dan ramai2 upgrade diri dan upgrade result bisnes. Kak...
Business Discussion with The Leaders

Business Discussion with The Leaders

Alhamdulillah. Selesai on leadership discussion with both of my 2millions business partners! . Kita mula dgn diri kita being a visionary leader. Mula dgn diri kita utk jadi lebih baik. InsyaAllah, kita actively and aggressively making the changes, together! . Thank...
Usahawan Kental: Kisah Kak Nur

Usahawan Kental: Kisah Kak Nur

Ramai orang tak tahu dulu masa zaman belajar, Kak Nur kerap sakit. Boleh dikatakan setiap semester masuk wad. Time nak final exam semester, sure masuk wad. Sebab apa? Sebab selalu sangat kena infection. Bayangkan pada masa tu, macam mana nak focus pada exam? Setiap...