Select Page

Taubat: Kisah Kaum Nabi Musa AS

Kisah Kaum Nabi Musa AS Terdapat sebuah kisah seorang lelaki dalam kalangan bani Israel pd zaman Nabi Musa AS yg telah melakukan maksiat selama 40tahun. Beliau tidak pernah bertaubat memohon ampun drpd Allah SWT walaupun sekali. Sehingga pd 1 thn, berlaku kemarau...

read more

4 Jenis Diet. Which One is Yours?

Diet diet diet! Memang ramai yang mula berdiet gara-gara naik berat badan Raya baru2 ni. Yerlah, mana tak nya.. Berpuasa, kite berjaya turunkan berat badan 3kg tapi selepas raya, berat naik 5kg! Ngeri tak? Memang ngeri! Itu yang Kak Nur tengok, dekat facebook, ramai...

read more

Kenali 4 Jenis Perut Anda!

Ramai yang nak be on diet untuk kurangkan lemak di perut. Namun, nak berdiet pun kena tahu apa yang menyebabkan terjadinya lemak di bahagian perut kita tu. Kena kenal apakah jenis perut atau lemak di perut kita, then it will much easier for us to get rid off it! Ada...

read more
Shares