On the way ke business coaching bakal 2 juta achiever Kak Nur! InsyaAllah, sikit saja lagi. Kejayaan mereka 2 juta ni adalah kejayaan mereka secara berkumpulan. Bisnes jemaah adalah begini. Dgn jemaah kita sama2 dan ramai2 upgrade diri dan upgrade result bisnes. Kak Nur memang tak ada pengalaman bisnes sorang2 ni. Nak bina jemaah pon tak pandai. Tapi Alhamdulillah lah sebab nya Kak Nur diguide oleh mentor/sifu yg memang pakar bab2 bina jemaah/kumpulan ni..bagi orang yg tiada pengalaman berniaga, dan takut2, memang sesuai if nak jadikan bisnes berkumpulan ni sbg pilihan utama. Sebab, kita ada support group, utk guide tunjuk ajar dkt kita, dan yang paling best, kita celebrate sekecil2 hingga ke sebesar2 kejayaan sesama jemaah/kumpulan kita!
.
Bukan apa, bila sebut juta2 sales ni ramai terbeliak biji mata. Tengkorak boleh terkeluar. Walhal semua yang capai juta2 sales sebulan tu memang membina sisten bisnes secara berjemaah. Yerlah, larat ke nak niaga sorang2 sampai 1 juta sales sebulan? Kalau bisnes online, gamaknya tidur dalam keadaan mata terbuka, jari menaip lagi kat fon! Busy la katakan!
.
Yang kaya sorang2, kayakan orang atas tu, tak tahu la meniaga apa! Tapi jika ada peluang utk sama2 jadi kaya dan dermawan, sama2 berjaya, kan best?
.
Pendek cerita, kita faham ke tidak konsep bisnes kita macam mana?
.
Sekian. Nak coaching, sila PM. 🤣 tapi team Kak Nur jer la yang dapat free coaching ni. Hahaha

 

 

Shares