Behind the scene bersama business partner kami yang mencapai sales RM2juta!!! Terkejut and ternganga semua bila tahu 92 orang usahawan berjaya capai sales RM2juta dari seluruh Malaysia tau! Memang pensan jawabnya!

Kita selalu dengar:

1- bisnes risiko besar lah!
*cari bisnes yang risiko rendah! Risiko rendah ni macam mana? Ada mentor yang tunjuk ajar. Ada a registered proven system yang dah berjaya melahirkan ramai usahawan2 berjaya!

2- tak minat lah berniaga
*zaman sekarang tak perlu minat dah. Tapi berniaga ni sebab kita ada niat nak tambah/jana side income! Kalau kira minat, memang tak kemana lah kita. Sebab Kak Nur mmg xminat niaga apetah lagi nak ada pengalaman niaga ni. Tapi berniaga ni boleh dipelajari sampai jadi.

3- belum bersedia
*dalam kita masih tak bersedia berfikir2 macam benda, dah 92 orang usahawan dari seluruh pelusuk Malaysia, dah capai RM2 juta sales, tanpa ada background berniaga, rata2nya adalah berkerja makan gaji, dan surirumah, termasuk yang dalam gambar Kak Nur ni, yang tengah2 antara Kak Nur n Dayah tu, itu Cdm Chae, seorang guru! Takkan ada masa yang paling sesuai utk berniaga, mula saja dgn syarat ada bimbingan dari mentor.

Di Usia muda ni? Kita gunakan sehabis baik untuk membina impian kita! Why? Bila kita nekad dan tekad utk ubah diri kita dulu, insyaAllah, lebih banyak perubahan akan berlaku dalam hidup kita!

3 Kepercayaan karut bila nak mula berniaga:

1- no LUCK

2- kena ada pejabat

3- kena ada produk sendiri

Semua ni Kak Nur huraikan and bercerita in my next entry ya? Percaya atau tidak, usahawan-usahawan yang berniaga bersama Kak Nur semuanya tak ada pejabat, kami menjual produk orang dan kami ni memang tiada background bisnes! Ramai tak percaya, and Kak Nur tak suruh percaya pun. Kak Nur hanya minta buka ruang untuk diri sendiri belajar dan diajar.

Ini adalah antara gambar-gambar Kak Nur bersama dengan adik2 usahawan yang dahulunya memang totally zero when it comes about menjual, buat bisnes, apetah lagi berniaga online!

Bersama Cdm Chae, our protege, seorang guru yang berniaga secara part time, sudah mencapai sales RM2 juta in 1 year! Congrats my dear! Im proud of you!

Tak pandai berniaga tak apa. Tak ada keluarga yang asalnya berniaga pun tak apa. Tapi percayalah, berniaga ni boleh dipelajari. Asalkan kita sanggup belajar dan insyaAllah, asbab with the right mentor, kita boleh panjat tangga membina bisnes ni, and genggam kejayaan demi kejayaan!

Belajar sesuatu? Alhamdulillah!

Shares