Click Jer Duit Kahwen kat bawah ni untuk tonton video Anis vs Duit Kahwen!

Duit Kahwen

Sudah2 lah tadi kisah sedih orang yang niaga jadi outlet kami di TLC, tapi dek kerana ENJOY sakan dgn duit bonus, lupa diri, malas buat marketing, sampai last sekali tak ada duit dah! Lain pulak kisah Anis ni! Anis ni nanana orang Ganu kite, yang bila mula berniaga dengan TLC, sekadar nak buat savings kecik2 jer.. tup tup, datang rezeki jodoh Anis nak kawen!!! 😍 Alhamdulillah.. savings dah ada utk persiapan kawen..
.
Tipu kalau kata Kak Nur tak happy dengan berita begini dari salah seorang Outlet TLC kami.
.
Macam mana nak jadi macam Anis:

1- mula berniaga online dgn TLC (risiko rendah, market luas, berniaga online diajar siap ada training) tapi kalau yg ada masalah sikap MALAS, terus terang Kak Nur cakap, u akan sengsara dan binasa!

2- dapat duit untung runcit, simpan! Bukan buat pergi enjoy!

3- dapat duit bonus bulanan niaga sekali dgn slip gaji bisnes online ni, simpan! Bukan buat belanja tak ingat dunia!

4- follow je teknik marketing yang diajar oleh kami di TLC. Sebab rata2 yang mula niaga dgn kami jadi outlet ni, tak pandai niaga. Kami tau dah. Dont worry. Kami ajar. Yang penting, follow jer.

5- sabar. Kita ni tak pandai and tak pernah niaga. Jadi kena belajar sabar utk bagi ruang dan peluang utk diri kita belajar dan praktis ilmu yang TLC guide.
.
Banyak lagi kisah2 outlet yang berjaya bersama TLC. Harini kisah Anis. Esok lusa? Mungkin yang masih tercari2 platform utk berniaga online ni, nak bina kisah success YOU pula berniaga dgn TLC?
.
Tak cuba tak tahu. Jangan tunggu waktu yang perfect utk mula berniaga. 😘
.

 

 

Shares