Premium Beautiful Elegance dan Wanita yang dah ada anak, berpisah tiada. Dah macam resipi turun temurun bagi mereka yang dah bersalin/bakal bersalin.


Kak Nur share 3 sebab jer lah kenapa orang perempuan tergilakan Premium Beautiful Elegance ni:

1-kempiskan perut serta merta
*pakai konsisten, insyaAllah perut buncit lama jadi kempis, at least tidak makin mengembang dgn jayanya! Ngeri dik, harini ukur 80cm. Esok ukur 85cm. At least seronok sikit kita if esok turun jadi 75cm ke kan!

2-bantu parkingkan assets pada tempat parking yang betul
*salah parking? Merana! Bukan kita je merana and terseksa, lagi kesian and pedih kalau suami dalam diam merana sedih pilu tengok badan kita yg parking nya merata suka hati. Ini badan kita, doesnt mean kita ada LESEN BESAR utk melantakkan tempat parking assets kita! Dah ada lesen besar tu,jaga lah betul2!!! Biar assets tu pon boleh diguna dipakai lama! (Tak paham sudah) yang penting, kita jaga sebab kite diberi tubuh badan yang helok kejadiannya. Jgn kita sabotaj badan kita ni.. jaga elok2, itu tanggungjawab kita.. if suami suka, Alhamdulillah..

3-membantu tegangkan kulit kita
*zaman sekarang tak kisah la you umur berapa, banyak kak nur terima org perempuan umur 20an bgtahu, katanya kulit dah mula tak tegang, kendur sana sini, gelebeh! Jaga2. Kolagen pon kite malas nak minum! Kalau umur 20an dah gelebeh, rasa2 30an nanti jadi apa? Selebeh (selebet+gelebeh).


Jangan macam tu dik. Jaga lah badan kita sebaik2nya. Biar at least kita dapat selamatkan 3 perkara di atas tu berbangkit!


Macam biasa lah. Nak cakap bab PB elegance kene borak tepi dgn Kak Nur. Sebab benda2 perempuan ni Kak Nur suka one to one, ok? 😘

Make sure dah sarung dulu Premium Beautiful Elegance!

Shares