Select Page

Blog Terbaru

Bagaimana Kuruskan Badan Selepas 2 Kali Pembedahan Bersama Premium Beautiful

Kurus kurus kurus kurus kurus! Dah nak masuk 2017 ni, azam kurus tuh mesti kita renew kan? Tak kata orang lain, Kak Nur sendiri pun alami isu yang sama. Siapa yang tak nak kurus kan? Lama juga sebenarnya Kak Nur fikirkan samada nak share atau tak pengalaman berat...

read more

Taubat: Kisah Kaum Nabi Musa AS

Kisah Kaum Nabi Musa AS Terdapat sebuah kisah seorang lelaki dalam kalangan bani Israel pd zaman Nabi Musa AS yg telah melakukan maksiat selama 40tahun. Beliau tidak pernah bertaubat memohon ampun drpd Allah SWT walaupun sekali. Sehingga pd 1 thn, berlaku kemarau...

read more

Polis Evo Review

It was a night out with my niece and nephew. So we decided to watch Polis Evo. Actually, lately i tak ambil tahu sangat about movies apa yang tengah ditayangkan. Berbeza dengan dulu, pantang ada cerita baru, mesti i tahu dan confirm i akan pergi tengok. Tapi, sekarang...

read more
Shares